Svinemørbrad fyldt med selleri og æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Selleri rives på råkostjern - sauteres i lidt olie på pande og tilsættes revet æble. Vendes i rasp og krydres med citronskal, salt og peber. Tages af varmen.
Svinemørbraden skæres op til et fladt stykke og bankes let i plastpose. Fyldet lægges i mørbraden, der rulles sammen og lukkes med kødnåle. Mørbraden brunes på panden.
Kartoflerne skæres i tynde både på langs og vendes med lidt olie, salt og peber samt hakket basilikum i ildfast fad - herpå lægges den afbrunede mørbrad. Det hele sættes i ovnen ved 200 grader ca. 12 min.
Løg hakkes fint og sauteres i gryde. Der tilsættes skiver af champignon og ananas i små tern ristes af med karry. Tilsæt æblesaft og lad det koge op. Tilsæt derefter hønsebouillon. Lad saucen småsimre og tilsæt fløde (kan undlades) - og smag til med ingefær, salt og peber. Mangoen skrælles og skæres i fine tynde både, og vendes på panden i varm sesamolie. Kødet tages ud af ovnen og lad det trække lidt. Der anrettes med kartofler nederst - derefter skiver af mango og øverst grove skiver af mørbraden. Maskeres med lidt sauce. Resten af saucen hældes omkring. |
|
Opskriften er vist 13006 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne