Svinemørbrad stegt med gedeost og salat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og brun mørbraden på alle sider. Steg den i 10 - 12 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Skær kødet ud i to stykker og kom et stykke gedeost på hver. Gratiner det under en varm grill i 2 - 3 minutter. Rør sennep med eddike, salt og peber. Kom olien i lidt efter lidt. Vend med salaten og server til kødet med et godt brød.
|
|
Opskriften er vist 9767 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne