Svinemørbrad honningglaseret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Drys mørbraden med salt og peber og brun den i olie på en pande. Steg den ved jævn varme i ca. 15 min. Smør honning på kødet og lad det smelte (dette bliver nu til honningglaseringen). Træk panden fra varmen og lad kødet stå lidt.
Avocadosalat: Mos avocadoen groft og dryp citron over. Vend avocado og de hakkede grøntsager sammen. Skær kødet i mindre stykker og hæld honningglaseringen over. Server med avocadosalat og godt brød. Næsten alt svinekød smager godt sammen med honning. Gerne blandet med chili for både sødme og varme. |
|
Opskriften er vist 18180 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne