Svinemørbrad med tomat, champignon og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet gnides med hvidløg, drysses med paprika og brunes i margarine i en gryde.
Varmen dæmpes, vand tilsættes, og kødet steges i 15 minutter, hvorefter det tages op, skæres i tykke skiver, og kommes i et ovnfast fad.
Tomaterne skoldes, flås og lægges ved siden af kødet i fadet. Champignon skæres i skiver, svitses og kommes i fadet. Margarinen smeltes i en gryde. Mel røres i, fløde og stegesky tilsættes lidt ad gangen under piskning. Sovsen koges i 5 minutter, smages til med salt og peber, hvorefter den hældes i fadet. Til sidst lægges bacon skiverne øverst og fadet stilles i ovnen ved 200 grader C i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 57297 gange,
og udskrevet 1522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-01 19:57:06 hvorfor margarine? Det bruges da ikke mere. Ben - 2009-01-16 22:52:34 Jeg har næsten lige skrevet stort set samme opskrift ind for et par dage siden. Jeg har ikke set din opskrift herinde før nu, så det er altså ikke fordi jeg er ude efter at kopierer den fra dig. Jeg beklager fejlen. marlene - 2005-01-01 01:01:01 den er god nok.. smager dejligt mr.d - 2005-01-01 01:01:01 viking- get a life Vikingen - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man ikke har champingnon, kan de erstates med squash og rød pebber (eller andre grønsager) i tern, hvilket giver en ekstra sund og frisk variant. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne