Svinemørbrad og ragout af kartofler og rødløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Befri evt. kødet for sener. Skær det til fire - seks bøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 5 - 6 minutter. Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter. Imens skæres kartoflerne i skiver og
rødløget snittes fint fra top til rod. Læg begge dele i en sauterpande sammen med bouillon. Lad det simre 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber og server til kødet.
|
|
Opskriften er vist 12825 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne