Svinemørbrad med kartoffel og avocado
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 15 minutter i alt. Vend kødet undervejs. Lad det hvile lunt 5 minutter inden servering.
Kog kartoflerne i kogende vand med lidt salt. Når de er møre hældes vandet fra. Halver kartoflerne og vend med fintsnittet avocado, saft fra citron, karse, lidt olivenolie, salt og peber. Server til tynde skiver af kødet. |
|
Opskriften er vist 20795 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne