Svinemørbrad med kartoffelragout, tomat og hvidløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Varm olie på en pande og brun kødet stille og roligt på alle sider. Steg kødet færdigt i en varm ovn, 200 grader i 14 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.
Del kartoflerne og rist dem i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne. Tilsæt delte tomater og pres citron over. |
|
Opskriften er vist 11059 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne