Blackened redfish

Blackened redfish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.rødfiskefilet eller lakseside pr. person
 Usaltet smør
 Go Cajun Blackened Fish & Seafood
Opskrift:
Begynd med at varme en støbejernspande op. Den skal være meget varm, før den tages i brug. Smelt i mellemtiden noget usaltet smør i en lille kasserolle. Vend fisken i smørret, så det fungerer som "lim" på fileten Drys med rund hånd Blackened Fish på fiskens ene side. Når panden er meget varm, nærmest kastes fileten på. Dernæst drysses lige så meget Blackened Fish på den anden side og fisken vendes efter nogle få minutter. Fileten vil på den glohede pande danne et lille luftlag mellem sig og panden, og derfor vil det ikke brænde på. Overskydende smør og kraft fra fisken bør tørres væk med et stykke køkkenrulle. Fisken skal ikke steges i fedtstoffet, men "limen" og krydderiet skal derimod danne en skorpe udenpå fileten.

NB: Der udvikles meget røg i køkkenet under tilberedning af denne ret. Retten er velegnet til grill udendørs.





karakterer:
Opskriften er vist 19418 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
I stedet for at angive en krydderiblanding der er hulens svær at få fat i, så gic opskriften på en krydderiblanding, man selv kan blande.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er blackened fish