Blackened redfish
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Begynd med at varme en støbejernspande op. Den skal være meget varm, før den tages i brug.
Smelt i mellemtiden noget usaltet smør i en lille kasserolle.
Vend fisken i smørret, så det fungerer som "lim" på fileten
Drys med rund hånd Blackened Fish på fiskens ene side.
Når panden er meget varm, nærmest kastes fileten på.
Dernæst drysses lige så meget Blackened Fish på den anden side og fisken vendes efter nogle få minutter.
Fileten vil på den glohede pande danne et lille luftlag mellem sig og panden, og derfor vil det ikke brænde på. Overskydende smør og kraft fra fisken bør tørres væk med et stykke køkkenrulle. Fisken skal ikke steges i fedtstoffet, men "limen" og krydderiet skal derimod danne en skorpe udenpå fileten.
NB: Der udvikles meget røg i køkkenet under tilberedning af denne ret. Retten er velegnet til grill udendørs. |
|
Opskriften er vist 19468 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer PB - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for at angive en krydderiblanding der er hulens svær at få fat i, så gic opskriften på en krydderiblanding, man selv kan blande. laber - 2005-01-01 01:01:01 hvad er blackened fish |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne