Svinemørbrad med svampe og pasta
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Afpuds mørbraden for spidser, sener og hinder. ( Kødet kan bruges næste dag som hakkekød eller til Pariserbøf. )
Del mørbraden i fire. Tryk hver bøf let i hånden og læg et par skiver bacon om. Bind dem fast med bomuldstråd eller hold dem sammen med tandstikkere eller kødnåle. Smelt to tredjedele af smørret i en dyb kasserolle og brun bøfferne i to - tre minutter på hver side ved ca. 160 grader. Smag til med salt og peber. Lad bøfferne hvile, mens svampene svitses. Svits de rengjorte svampe i resten af smørret. Når svampenes saft bliver tyk, er de klar til fordeling over bøfferne. Bring et par kopper letsaltet vand i kog. Dyp persillen et halvt minut og hiv den over i en skål vand med isterninger. Ryst vandet af efter et halvt minut. Dup yderligere persillen tør med køkkenrulle. Blend persillen med resten af smørret og piskefløden. Vend pastaen i persillecremen og server. |
|
Opskriften er vist 18296 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne