Svinemørbrad med svampe og pasta

Svinemørbrad med svampe og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 Store Mørbrad - 5 - 600 g.
 Tynde baconskiver
75 g.Smør
250 g.Svampe - Kantareller - Karl Johanner el. Østershat
250 g.Pasta
1 bdt.bredbladet persille
4 spsk.Piskefløde
 Salt
 peber (friskkværnet)
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden for spidser, sener og hinder. ( Kødet kan bruges næste dag som hakkekød eller til Pariserbøf. )

Del mørbraden i fire. Tryk hver bøf let i hånden og læg et par skiver bacon om. Bind dem fast med bomuldstråd eller hold dem sammen med tandstikkere eller kødnåle.

Smelt to tredjedele af smørret i en dyb kasserolle og brun bøfferne i to - tre minutter på hver side ved ca. 160 grader. Smag til med salt og peber. Lad bøfferne hvile, mens svampene svitses.

Svits de rengjorte svampe i resten af smørret. Når svampenes saft bliver tyk, er de klar til fordeling over bøfferne.

Bring et par kopper letsaltet vand i kog. Dyp persillen et halvt minut og hiv den over i en skål vand med isterninger. Ryst vandet af efter et halvt minut. Dup yderligere persillen tør med køkkenrulle.

Blend persillen med resten af smørret og piskefløden. Vend pastaen i persillecremen og server.





karakterer:
Opskriften er vist 18362 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu