Svinemørbrad med vindruesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Hjerteforeningen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kartoflerne og skær dem i både og læg dem i et ildfast fad
Dryp eller spray olie over og drys med rosmarin og salt
Sæt kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter til kartoflerne er gyldne og møre.
Skær kødet ud til bøffer og bank dem flade Brun kødet i olie på hver side og krydder med salt og peber Steg dem 3-4 minutter på hver side. Skyl vindruerne og damp halvdelen Pres dem derefter gennem et dørslag Halver resten af druerne Kog den pressede saft op os smag til med salt Tilsæt de halverede druer kort inden serveringen |
|
Opskriften er vist 15859 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne