Svinemørbrad med vindruesovs

Svinemørbrad med vindruesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerteforeningen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
 salt
 peber
800 g.kartofler
1 spsk.raps - eller olivenolie
1 tsk.rosmarin
0.5 tsk.salt
500 g.stenfrie vindruer
1 dl.sød hvidvin
 salt
 
 Tilbehør:
4-5 gulerødder skåret i tynde stænger og dampet i let saltet vand
 evt.brød
 
Opskrift:
Skyl kartoflerne og skær dem i både og læg dem i et ildfast fad Dryp eller spray olie over og drys med rosmarin og salt Sæt kartoflerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30 minutter til kartoflerne er gyldne og møre.

Skær kødet ud til bøffer og bank dem flade Brun kødet i olie på hver side og krydder med salt og peber Steg dem 3-4 minutter på hver side.

Skyl vindruerne og damp halvdelen Pres dem derefter gennem et dørslag Halver resten af druerne Kog den pressede saft op os smag til med salt Tilsæt de halverede druer kort inden serveringen





karakterer:
Opskriften er vist 15859 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu