Vinbondens mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern de groveste sener fra kødet, og skær det i skiver.
Brun kødet på panden i margarine nogle få minutter på hver side. Tag kødet op efterhånden og læg det i en gryde. Drys med lidt salt. Rist de hele løg i smør til de er lidt gyldne overalt. Kom også løgene i gryden. Skær champignoner igennem en gang og svits dem i smør på panden, herefter hældes de i gryden. Panden koges af med bouillon, tilsæt hvidvin, kog det ned til det halve tilsæt piskefløde og kog det til en passende tykkelse. Jævn det eventuelt med lidt maizena, smag til og hæld det i gryden. Halver druerne og fjern evt. kerner og kom dem i gryden. Lad det hele simrer ca. ti minutter. Drysses med hakket persille, og serveres med smørdampede kartofler. |
|
Opskriften er vist 76355 gange,
og udskrevet 1985 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Larus - 2013-08-19 18:20:11 jeg synes det smager godt og det er en perfekt eller genial hvordan den sidder lige i skabet og stjerner 12 cac - 2007-12-09 18:19:05 det er en god gæsteret,er også god med ris Krista Jensen - 2007-03-04 19:15:19 Denne ret er bare supergod.Jeg har haft den fra en opskriftskasse, men kortet er desværre blevet væk. Blev derfor meget glad da jeg fandt den her på siden. Retten kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne