Rosmaringrillet svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Lav en marinade af reven citronskal, citronsaft, hvidløg i tynde skiver, rosmarin, peberblanding og olivenolie. Læg mørbraden i marinaden og lad den trække mindst 2 timer. Kasser marinaden men gem rosmarinkvistene. Brun mørbraden hurtigt og krydr med salt.
Juster risten på grillen, så der er god afstand til kullene. Læg rosmarinkvistene ved kødet, og grill det i ca. 25 minutter. Vend jævnligt. Pak kødet ind i folie og lad det hvile i 10 minutter. Halver æblerne og fjern kernehuset med en ske, så der bliver et pænt hulrum. Skær osten i 8 tynde skiver, og læg en skive i hvert hulrum. Læg dernæst lidt rosmarin og peber oven på, og dryp med akaciehonning, afhængig af æblets sødme. Det må endelig ikke blive for sødt. Læg æblerne tæt sammen på grillen i god afstand til kullene og læg en stor foliebakke over æblerne som låg, eller grill dem indirekte i en kuglegrill i ca. 15 minutter. Skær mørbraden i tynde skiver og server den sammen med grillede æbler, en god skål grøn salat og lunt brød – eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 15437 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne