Mørbradpakker
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Mørbraden renses, og brunes på alle sider ved stærk varme. Den krydres med salt og peber, og får lov at køle lidt af.
Mørbraden skæres i ca. 1,5 cm tykke skiver, der alle smøres med et tyndt lag sennep. Derpå lægges et lag finthakket rød peber, og hakkede friske basilikumblade. Der vikles en skive parmaskinke om hver bøf, og de lægges i et smurt ovnfast fad. Osten drysses over, og bøfferne gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 15419 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kettyper - 2007-09-02 12:26:02 Hvad anbefales som tilbehør ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne