Mørbradpakker

Mørbradpakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
1 rød peber
100 g.parmaskinke (el. anden form for tørret evt. røget skinke)
100 g.reven ost
 lidtdijonsennep eller anden stærk sennep
 frisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Mørbraden renses, og brunes på alle sider ved stærk varme. Den krydres med salt og peber, og får lov at køle lidt af.

Mørbraden skæres i ca. 1,5 cm tykke skiver, der alle smøres med et tyndt lag sennep. Derpå lægges et lag finthakket rød peber, og hakkede friske basilikumblade. Der vikles en skive parmaskinke om hver bøf, og de lægges i et smurt ovnfast fad. Osten drysses over, og bøfferne gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15419 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-02 12:26:02
Hvad anbefales som tilbehør ?