Blackened steak
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
|
|
Begynd med tænde for grillen.
Smelt i mellemtiden noget usaltet smør i en lille kasserolle.
Vend steaken i smørret, så det fungerer som "lim" på kødet.
Drys med rund hånd Blackened Steak på kødets ene side.
Når grillen er tilstrækkelig varm lægges steaken på.
Dernæst drysses lige så meget Blackened Steak på den anden side og kødet vendes efter nogle få minutter.
Udenfor sæsonen erstattes grillen af en glohed støbejernspande. Husk at tænde for emhætten eller at lukke vinduerne op. |
|
Opskriften er vist 22739 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2010-05-01 19:59:20 Hvor kan man købe "Go Cajun Blackened Steak"? -går ud fra det er en krydderi blanding.. Det lyder ihvertfald lækkert!! Ole Ankerstjerne - 2005-01-01 01:01:01 Smager herligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne