Mørbrad med flødeost og nødder
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær nogle snit på langs i den afpudsede mørbrad. Mørbraden blades ud til et fladt stykke kød med indersiden opad. Gnid indersiden med lidt salt og peber og drys med rasp. Smør 75 gram hvidløgsost ud på mørbradens inderside og drys de hakkede nøddekerner på. Fordel skyllede og tørrede basilikumblade øverst.
Tryk fyldet sammen på mørbraden og fold spidsen af kødstykket lidt ind. Luk mørbraden sammen om fyldet og luk med kødnåle, så fyldet bliver i mørbraden. Bomuldsgarn kan eventuelt snøres rundt om mørbraden. Læg kødet køligt ca. 20 minutter. Tør mørbraden med et stykke køkkenrulle. Varm olie og smør godt op i en stegegryde. Brun mørbraden hele vejen rundt og læg den så med åbningen nedad. Hæld bouillon over og kog op. Læg låg på, skru ned for varmen og steg mørbraden 8 minutter. Vend den og steg den i yderlig 8 minutter. Tag mørbraden op og pak den i alufolie og et viskestykke og lad kødet trække 8-10 minutter. Fjern kødnåle og eventuelt snor og skær mørbraden i lidt tykke skiver på skrå med en skarp kniv. Læg skiverne på et lille fad og læg eventuelt nogle friske basilikumblade ved siden af. Hæld fettucinen i en skål, hæld saucen over og bland ved bordet. Server fettucinen til kødet. |
|
Opskriften er vist 23889 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne