Indisk tandoori mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, citronsaft, salt og tandoori krydderi. Mørbraden skæres i til mørbradbøffer. Vend mørbradbøfferne i marinaden og sæt dem i køleskabet mindst 30 minutter. Tænd ovnen på 250 grader C. alm. ovn. Læg bøfferne på en bageplade med bagepapir og steg dem i ovnen ca. 5 minutter på hver side. Salat: Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver. Skær salaten i strimler. Dressing: Rør dressingen sammen af yoghurt, spidskommen og hakket chili. Smag den til og dryp den over. Fordel mørbradbøfferne på salaten og server med indisk brød, f.eks. nanbrød. Tips: Du kan stege mørbraden som et helt stykke. Så skal den stege i ovnen ca. 10 minutter på hver side og hvile 10 minutter, inden den skæres i tynde skiver og anrettes på salaten. Kødet kan ligge i marinaden op til 12 timer i køleskab. |
|
Opskriften er vist 106083 gange,
og udskrevet 2223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer bauneerik - 2015-08-17 19:01:34 Hvor mange sider har en RUND mørbrad anonym - 2013-05-24 09:28:04 Kan man bruge kylling istedet for mørbrad?? Astrid - 2011-01-22 13:14:00 Jeg lavede denne ret igår aftes. Jeg anbefaler den i høj grad! Den smager simpelthen fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne