Indbagt postej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes og dejen æltes sammen. Dejen hviler i køleskab mindst et par timer, gerne til næste dag.
Mørbraden skæres i tynde skiver som marineres 3-4 timer i rødvin, tilsat timian og salvie. Nødder og portvin trækker 3-4 timer. Kød, lever og spæk røres sammen. finthakket løg og presset hvidløg tilsættes. Rødvinsmarinade, nødder, æg, salt, peber og merian tilsættes. Farsen røres sammen og trækker i køleskab 2-3 timer. 2/3 af dejen rulles ud og en form (ca. 2 liter) formes med bagepapir og beklædes med dejen. Dejen pensles indvendig med æggehvide. Resten af dejen rulles ud som låg og pensles indvendig med æggehvide. Fars og mørbrad kommes lagvis i dejformen. Farsen presses godt sammen, så der ikke er nogle hulrum. Dejlåget lægges hen over. Kanterne pensles godt med æggehvide, skæres til og presses godt sammen. Der stikkes 2 huller i låget og lidt sammenrullet alufolie sættes ned, så dampen kan slippe ud under bagningen. Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 1 time. Lad postejen blive i formen til den er kold. Den løsnes langs kanten og vendes forsigtigt ud. |
|
Opskriften er vist 12735 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne