Leverpostej med mælk
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Spæk, løg og æbler skæres itu og køres 3 gange gennem kødmaskinen.
Spækfarsen smeltes og bages op med mel og mælk.
Leveren køres 3 gange gennem maskine sammen med ansjoser. Leverfarsen blandes i opbagningen sammen med krydderierne og smages til. Til sidst tilsættes æggene. Formen beklædes med spæk, farsen hældes i og tildækkes. Bages i vandbad i 55 minutter. |
|
Opskriften er vist 11802 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2010-12-17 12:19:12 hvor står melet i opskriften, hvormeget og hvilken slags skal man bruge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne