Leverpostej uden opbagning
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Leveren befris for årene og skæres ud.
Spækket befries for svær og skæres ud.
Løget hakkes eller rives.
Lever, spæk og sild hakkes gennem kødhakkeren. Løgene kommes i. Mælk og æg røres i. Leverpostejfasen smages til med krydderier og salt. Kommes i en form og bages i vandbad ca. 1½ time. |
|
Opskriften er vist 20451 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2020-12-21 15:26:43 Der mangler angivelse af badetemperatur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne