Leverpostej uden opbagning

Leverpostej uden opbagning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.svinelever
600 g.spæk
100 g.hvedemel
5 dl.sødmælk
10-12 benfrie sild eller kryddersild
1 æg
1 stort løg
 
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.stødt allehånde
0.25 tsk.stødte nelliker
0.25 tsk.paprika
 
Opskrift:
Leveren befris for årene og skæres ud. Spækket befries for svær og skæres ud. Løget hakkes eller rives.

Lever, spæk og sild hakkes gennem kødhakkeren. Løgene kommes i. Mælk og æg røres i. Leverpostejfasen smages til med krydderier og salt. Kommes i en form og bages i vandbad ca. 1½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 20263 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-21 15:26:43
Der mangler angivelse af badetemperatur.