Leverpostej med timian og æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget, skræl æblerne og skær dem i terninger.
Smelt fedtet på en pande og lad løg og æbler snurrer ved jævn varme i ca. 10 minutter.
Tag panden fra varmen og køl det lidt af.
Skær evt. sener og hinder fra leveren og skær den i store tern.
Kom den i foodprocessor sammen med indholdet fra panden og blend det ensartet.
Tilsæt rasp, mælk, timian, salt og peber.
Kom massen i en form og læg bacon på toppen.
Sæt formen i ovnen på nederste rille 40 minutter ved 175 grader C.
Flyt postejen lidt højere op i ovnen og bag den yderligere 15-20 minutter.
Tips: Postejen kan laves med vand i stedet for mælk og serveres til mælkeallergiker. |
|
Opskriften er vist 15784 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne