Leverpostej med timian og æbler

Leverpostej med timian og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
1 stort løg
2 madæbler
125 g.krydderfedt
50 g.rasp
1 dl.mælk
1 spsk.frisk eller 1 tsk. tørret timian
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
4-5 skiverbacon
 
Opskrift:
Pil og hak løget, skræl æblerne og skær dem i terninger. Smelt fedtet på en pande og lad løg og æbler snurrer ved jævn varme i ca. 10 minutter. Tag panden fra varmen og køl det lidt af. Skær evt. sener og hinder fra leveren og skær den i store tern. Kom den i foodprocessor sammen med indholdet fra panden og blend det ensartet. Tilsæt rasp, mælk, timian, salt og peber. Kom massen i en form og læg bacon på toppen. Sæt formen i ovnen på nederste rille 40 minutter ved 175 grader C. Flyt postejen lidt højere op i ovnen og bag den yderligere 15-20 minutter.

Tips:

Postejen kan laves med vand i stedet for mælk og serveres til mælkeallergiker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 15836 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu