Nem leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær lever og spæk i mindre stykker.
Hak det gennem kødmaskine med løget eller hak det kort tid i foodprocessor.
Rør mel og olie i levermassen og tilsæt ægget og mælken.
Krydr med salt, peber og allehånde.
Kom levermassen i en smurt form og bag den på ovnens nederste rille ca. 1 time ved 175 grader C.
|
|
Opskriften er vist 22520 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne