Leverpostej med opbagning
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær lever og spæk i mindre stykker og hak det gennem kødmaskinen med løget.
Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med melet. Spæd med mælk eller bouillon lidt ad gangen. Lad stuvningen koge et par minutter, mens der røres. Tag gryden fra varmen og rør æggene i sammen med levermassen. Tilsæt krydderierne. Kom levermassen i smurte forme og dæk dem evt. med alufolie. Bag leverpostejen i ovnen på nederste rille 1-1½ time ved 175 grader C. Bagetiden afhænger af formens størrelse. Tips: De rå leverpostejer kan fryses og bages fra frossen stand. Forlæng bagetiden med ca. 1/3. |
|
Opskriften er vist 34116 gange,
og udskrevet 960 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne