Hønseleverpostej
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Befri fjerkræleveren for årestammer og eventuelle galdeaftegninger, som gør leveren bitter.
Skær skorpen af franskbrødsskiverne og udblød krummen i mælk. Pil læget og hak det fint. Svits det gyldent i smørret på en pande og lad det køle af. Skær flæsket i små stykker. Kør lever, franskbrød, flæsk, løg og de pillede hvidløg to gange gennem kødmaskinen. Rør æg og fløde i farsen. Krydr med muskatnød, salt og peber. Sæt ovnen på 180 grader. Kom vand i en bradepande så vandet står 2/3 op ad formen. Fyld farsen i en smurt form og bag den i vandbadet 1 time og 15 minutter uden låg. |
|
Opskriften er vist 9811 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne