Hønseleverpostej

Hønseleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.hønselever
150 g.stribet flæsk
2 skiverdaggammelt franskbrød
1 dl.mælk
1 lille løg
20 g.smør
2 æg
2 dl.fløde
2 fedhvidløg
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 smør til formen
 
Opskrift:
Befri fjerkræleveren for årestammer og eventuelle galdeaftegninger, som gør leveren bitter.

Skær skorpen af franskbrødsskiverne og udblød krummen i mælk. Pil læget og hak det fint. Svits det gyldent i smørret på en pande og lad det køle af.

Skær flæsket i små stykker. Kør lever, franskbrød, flæsk, løg og de pillede hvidløg to gange gennem kødmaskinen. Rør æg og fløde i farsen. Krydr med muskatnød, salt og peber.

Sæt ovnen på 180 grader. Kom vand i en bradepande så vandet står 2/3 op ad formen. Fyld farsen i en smurt form og bag den i vandbadet 1 time og 15 minutter uden låg.





karakterer:
Opskriften er vist 9858 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu