Okse leverpostej - Okseleverpostej
Hovedingrediens : Oksekød - Okselever Indsendt : Red : |
|
|
Leveren skylles. Eventuel hinde skæres fra. Leveren hakkes - gerne flere gange - igennem kødmaskinen. Hak løget sammen med østershatte, som er kogt op i suppen (der er også mulighed for i stedet at blende mindre stykker af ingredienserne sammen med lidt suppe).
Spelt og kartoffelmel røres i levermassen sammen med krydderierne. Smeltet varmt smør røres i. Slut af med at tilsætte varm suppe og fløde. Levermassen hældes i en smurt form Bages i vandbad i ca. 45 min. ved 160 grader. |
|
Opskriften er vist 36354 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2011-12-02 10:24:30 Hakkede leveren 3 gange og det syntes at være fint. Jeg lavede 10 doddelt portion, brugt dog kun den halve mængde smør og det gjorde bestemt ikke resultatet ringere - der er rigeligt med fedtstof i postejen s det er ikke nødvendigt at smøre formen. ( goe til fryseren ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne