Fransk leverpostej (Lyon)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Leveren hakkes 2 gange gennem maskinen sammen med kalvekødet. De
rensede champignons hakkes og steger sammen med ituskårne tomater, løg,
æblesnitter i olien, og derefter hakkes også dette igennem maskinen.
Smør, mel og fløde bages op, æggene piskes i, derefter levermassen og
krydderier. Hele massen hældes i en smurt form (den skal være ret stor
og rumme 1½ liter). Bager i vandbad i ovnen i ca. 1 time. Afsvales og
vendes forsigtig ud.
Baconskiver lægges over postejen og udenom ærter, asparges og de fyldte tomater. Disse kan evt. fyldes med champignons- eller kantarelstuvning og gratineres i ovnen i 10 minutter, men ærterne kan også serveres til. -Voila! Tips: Denne franske leverpostej er meget delikat og serveres ofte i hjemlandet som en hovedret til en middag eller til en stående souper. |
|
Opskriften er vist 33826 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2021-08-08 06:20:29 Æg i en varm opbagning!?!?!? Martyn - 2019-04-03 07:25:26 Hvilken temperatur? anonym - 2018-06-29 06:00:40 Øhh ved hvilken temperatu skal den bages? Katja Bøgelund - 2017-02-18 14:49:58 Hvor mange grader? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne