Glutenfri leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange.
Salt, peber, ingefær, majsmel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme. Bages 1 time ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 37380 gange,
og udskrevet 666 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2016-01-23 11:21:00 Har bagt mange leverpostege. Denne er fin i smagen, tilpas krydret. Konsistensen god og svampet. Jeg bruger kalvelever og kun 350- 400 gr spæk. Populær i hele familien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne