Cocktailpølser i svøb

Cocktailpølser i svøb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ReceptionRet : Reception - Pindemadder

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bårdur

Indsendt :      Red :
Cocktailpølser i svøb, billede 4 Cocktailpølser i svøb, billede 1 Cocktailpølser i svøb, billede 2 Cocktailpølser i svøb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
200 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Tandstikkere eller madlavningspinde
   
Opskrift:
Pølserne svøbes ind i bacon. Fastgør bacon til pølsen ved at stikke en tandstik igennem pølsen Læg pølserne i et enkelt lag i et ovnfast fad. Helst af glas.

Kom et lag brun farin over pølserne.

Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Tips:

Velegnet til buffet.





karakterer:
Opskriften er vist 139320 gange,
og udskrevet 2572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4568 (1087 kcal)
KJ pr. Portion 4568 (1087 kcal)
Vægt ialt 409 gram
Vægt pr. Portion 409 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1116 KJ (265 kcal)
Protein 14.3 gram
Fedt 21.8 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-17 03:03:20
Hvorfor er svinelunger ulækre? Det er da bonus at hele dyret bliver brugt! :)

  -   2012-03-20 17:31:37
Smager rigtig, rigtig godt! Ville dog også mene, at 30 min i ovnen var nok. Den brune farin gjorde hele forskellen :)

  -   2011-09-16 15:46:21
Coktail pølser er lavet af noget så ulækkert som kakket svinelunger, det skulle forbydes at sælge sådan en omgang slagteri affald men der er jo penge i affaldet.

  -   2010-12-05 13:05:10
Studsede lidt over pudersukkeret, men det er jo ikke meget anderledes end glaseret skinke eller hamburgerryg. Dog mener jeg den halve tid kan gøre det.

  -   2010-05-26 11:40:09
de skal selvfølgelig serveres til drinks

  -   2009-03-06 17:11:19
Hvad serverede i til pølserne?