Cocktailpølser i svøb
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Bårdur Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pølserne svøbes ind i bacon.
Fastgør bacon til pølsen ved at stikke en tandstik igennem pølsen
Læg pølserne i et enkelt lag i et ovnfast fad. Helst af glas.
Kom et lag brun farin over pølserne. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 minutter. Tips: Velegnet til buffet. |
|
Opskriften er vist 139320 gange,
og udskrevet 2572 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle - 2014-06-17 03:03:20 Hvorfor er svinelunger ulækre? Det er da bonus at hele dyret bliver brugt! :) Chanett - 2012-03-20 17:31:37 Smager rigtig, rigtig godt! Ville dog også mene, at 30 min i ovnen var nok. Den brune farin gjorde hele forskellen :) MOGENS - 2011-09-16 15:46:21 Coktail pølser er lavet af noget så ulækkert som kakket svinelunger, det skulle forbydes at sælge sådan en omgang slagteri affald men der er jo penge i affaldet. Per - 2010-12-05 13:05:10 Studsede lidt over pudersukkeret, men det er jo ikke meget anderledes end glaseret skinke eller hamburgerryg. Dog mener jeg den halve tid kan gøre det. Vivi - 2010-05-26 11:40:09 de skal selvfølgelig serveres til drinks Bødlen - 2009-03-06 17:11:19 Hvad serverede i til pølserne? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne