Krydret leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd med mælk/fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring. Rør kryddersauce, revet læg og krydderier i.
Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de sammenpiskede æg. Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på ovnens nederste ribbe. Tips: Portionen er beregnet på en pakke leverblanding, der indeholder 300 gram hakket lever og 200 gram hakket spæk. Læg pakken til optøning. Leverpostejen kan også fryses ubagt, skal så bages i ca. 1 time 15 minutter. Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre. Smager bedst lun - på franskbrød, med bacon og rødbeder eller agurk. |
|
Opskriften er vist 18801 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer H. Iversen - 2020-05-18 22:25:35 Den bedste opskrift på leverpostej jeg nogensinde har prøvet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne