Fedtfattig Leverpostej med bacon

Fedtfattig Leverpostej med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket lever
200 g.hakket skinkekød (max 12 g fedt/100 g)
200 g.kartoffel (rå revet)
1 løg (revet)
2 æg
50 g.hvedemel
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.allehånde (el. f.eks. kardemomme)
 
 Tilbehør:
1 pakkekalkunbacon
500 g.champignon (rå i skiver)
 
Opskrift:
Alle ingredienserne til leverpostejen røres sammen med en el-pisker. Hældes i et smurt ildfast fad eller form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175 gr.

Bacon ristes på en tør pande – eventuelt smurt med lidt olie. Champignon ristes herefter. Leverpostej pyntes med begge dele.





karakterer:
Opskriften er vist 20606 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu