Fedtfattig Leverpostej med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til leverpostejen røres sammen med en el-pisker. Hældes i et smurt ildfast fad eller form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175 gr.
Bacon ristes på en tør pande – eventuelt smurt med lidt olie. Champignon ristes herefter. Leverpostej pyntes med begge dele. |
|
Opskriften er vist 20606 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne