Varm leverpostej med bacon og champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Der laves en opbagning af margarine, mel og mælk. Spæk, lever og løg køres 2 gange gennem kødhakker og blandes i opbagningen. Æg og krydderier røres i. Bages i vandbad ca. 1 1/2 time ved 200 grader.
Serveres lun med ristede champignon og bacon til groft brød. |
|
Opskriften er vist 20788 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne