Lun leverpostej med bacon og champignon

Lun leverpostej med bacon og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bakkeleverpostej i foliebakke.
200 g.champignon
20 g.margarine
0.5 tsk.salt
1 pk.bacon i skiver
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 150 grader. Tag låget af leverpostejen og sæt den midt i ovnen.

Rens champignonerne omhyggeligt og skær dem i skiver.

Smelt margarinen på en stegepande, lad den bruse af.

Steg champignonskiverne ved god varme, til de er lysebrune. Drys med salt.

Læg baconskiverne på stegepanden og steg dem, til de er sprøde og lysebrune.

Læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir (køkkenrulle) i et passende fad.





karakterer:
Opskriften er vist 50383 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-17 17:35:59
Det er en indkøbsliste, ikke en opskrift...

  -   2019-04-18 09:35:25
Tiden i ovnen er 100% en smagssag. En almindelig stor pakke leverpostej er gennemvarm på ca 10-15 minutter i en (god) ovn ved 180grader. Skal den have lidt sprød kant, så giv den gerne 35-45 minutter! Jo længere tid postejen er i ovnen, jo større risiko er der for den bliver tør.

  -   2017-05-11 19:49:23
Jeg var også kun interreseret i hvor lang tid den skulle have i ovnen og jeg blev bestemt ikke klogere!

  -   2015-11-27 10:55:11
En af mine store favoritter.

  -   2013-12-22 12:04:19
jeg kigger udelukkende for lige at se hvor lang tid der går før sådan en postej er varm, men det står der så ikke et ord om!