Ovnbagte grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : LB Indsendt : |
|
|
Man vælger en eller flere af disse ovnbagte grøntsager.
Grøntsagerne renses og skæres i passende størrelse. Fx ligesom pommes fritter. Grøntsagerne blandes grundigt, hver for sig, med olivenolie og krydderier i en plastikpose og bredes ud på en bradepande eller lægges i et eller flere store fad. Gulerødderne blandes med en smule spidskommen og rosmarin. Pastinakkerne blandes med timian og honning. Knoldselleri blandes med timian og rosmarin. Kartoflerne blandes med hvidløg og citronsaft. Rødløg blandes med salvie. Grøntsagerne dækkes med staniol og bages ved 220 grader i 20 minutter. Staniolen fjernes, og grøntsagerne bages yderligere 20-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 43012 gange,
og udskrevet 848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2011-03-17 19:03:22 Hvorfor dække dem med staniol? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne