Indbagt dyrefilet med enebærsovs
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet Indsendt : Red : |
|
|
Evt. hinder på kødet skæres fra, hvorefter fileten lægges mindst 3 timer i den sammen piskede marinade.
Kødet tages op, aftørres og brunes i en gryde i smør, drysses med salt og peber og steger småt under låg, 20 min. for rådyr, ca. 35-40 min. for rensdyr og elg. Kødet tages op og afsvales og skæres i skiver. Piedejen: Hak mel, smør og vand sammen til en smuldrende dej, der æltes og lægges koldt. Rulles ud til et bredt bånd noget længere end kødet. Kødet læges som en samlet steg i et smurt ildfast fad og herover formes dejen, der pensles med æg. Bager på nederste rille ved 25o grader i ovnen i 20 min. til kødet er mørt. Enebærsovs: Smør, mel bouillon og marinade bages op og smages til med salt (sukker), enebær og til sidst lidt soja. Hele flåede, smørvarmede tomater passer fint som tilbehør foruden grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 23080 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer rikke - 2007-09-15 12:12:25 nam lyder fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne