Korteletter i fad med ananas

Korteletter i fad med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tine

Indsendt :      Red :
Korteletter i fad med ananas, billede 4 Korteletter i fad med ananas, billede 1 Korteletter i fad med ananas, billede 2 Korteletter i fad med ananas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 koteletter
 margarine
2 tsk.karry
1 ds.ananas
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet i lidt margarine og læg dem i et ildfast fad, krydr med salt og peber.

Kom der efter lidt margarine på panden og karry. Kom så ananas der er skåret ud på panden og lad det stege lidt. Tilsæt så ananasvand og fløden og smag til ned salt og peber. Alt dette hælder man op til kødet.

Fadet sættes i en opvarmet ovn på ca. 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Til retten spiser man ris eller frisk pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 48119 gange,
og udskrevet 1835 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-28 22:39:28
Opskriften ligner meget den der heder Momses himmelske karry koteletter i fad, og her bruges der champignon på glas, 2 glas, hvor hvæden gemmes og bruges sammen med kokosmælken.

  -   2008-04-08 15:46:36
Meget nem og velsmagende ret. Brug lidt mere karry. Karin

  -   2008-03-04 15:12:37
den er utroligt let at lave, jeg tilføjede dog en tsk karry mere, og det gav den en andelse mere spids smag, som jeg kan lide

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget nem ret - og nem at variere. Kan anbefales med rigeligt friskkværnet karrymix og kokosmælk i stedet for fløden. Dertil gurkemaje-ris og peanuts og wok-grøntsager.