Chokoladeovertræk (2)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Hak chokoladen og smelt den i en skål i vandbad. Skær smørret i terninger. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt smørret i små portioner under omrøring. Sørg for at chokoladen absorbere smørret før der tilsættes en ny portion. Tilsæt til sidst piskefløde. Virker overtrækket lidt for varmt, så lad det køle af før brug.
Denne chokoladeovertræk egner sig godt til bagte kager og desserter. Overtrækket tåler at blive genopvarmet i vandbad. Kan holde sig i flere dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne