Chokoladeovertræk (2)

Chokoladeovertræk (2), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Glasur

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.mørk chokolade
100 g.usaltet smør (rumtemperatur)
4 spsk.piskefløde
 
Opskrift:
Hak chokoladen og smelt den i en skål i vandbad. Skær smørret i terninger. Tag skålen op af vandbadet og tilsæt smørret i små portioner under omrøring. Sørg for at chokoladen absorbere smørret før der tilsættes en ny portion. Tilsæt til sidst piskefløde. Virker overtrækket lidt for varmt, så lad det køle af før brug.

Denne chokoladeovertræk egner sig godt til bagte kager og desserter. Overtrækket tåler at blive genopvarmet i vandbad. Kan holde sig i flere dage i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 21641 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu