Waldorffsalat
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mayonnaise og piskefløde, der er pisket til stift skum, blandes og smages til med sennep og citronsaft. Heri blandes rå æbler og rå selleri, skåret ud som tændstikker, samt druer eller valnøddekerner. Serveres pyntet med valnøddekerner.
|
|
Opskriften er vist 79213 gange,
og udskrevet 2745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-19 15:59:47 Knoldselleri i tern bør blancheres inden de kommes i salaten. Kirsten og Carsten Seeger - 2008-06-02 16:26:27 Hvorfor henvender I jer ikke til Hotel Waldorff Astoria i New York og får den originale opskrift? Den I bruger er usædvanlig ukorrekt. mvh Kirsten og Carsten Lone -en ivrig bruger - 2007-12-30 18:23:46 Lad endelig være med at bruge bladselleri, det er både synd og skam for den gode opskrift, det forfalsker opskriften meget. Gurli - 2005-01-01 01:01:01 Brug bladselleri i stedet for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne