Svensk krydderkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes med de 2 slags sukker.
Heri mandler, krydderier, det smeltede smør og til sidst mel og bagepulver.
Røres let sammen.
Fyldes i en velsmurt form, drysset med rasp.
Bages på nederste rille ved 200 grader i 50 min. Prøv med en tandstik, om kagen er bagt. Den afsvales lidt i formen, inden den vendes ud på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 15311 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda - 2011-11-12 17:28:32 Ej hvor ærgerligt, jeg gav den præcist som beskrevet og ud kom en kulsort kage :( tror slet ikke den skal have så lang tid! Gerly - 2010-04-10 09:45:43 Rigtig god og 'svensk' i smagen. Pas på med varmen og måske lidt kortere tid. Og så ingen mandler - det er ikke noget hit. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne