Gryderet med chili

Gryderet med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : frumad

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.skinkekød i tern
50-100 g.margarine
1 løg
0.5 agurk
1-2 chili
1 ds.hakke tomater
0.5-1 peberfrugt
 
Opskrift:
Man starter med at hakket løget, så kommer man margarine i en gryde som man lade smelte hvor efter man kommer det hakket løg og kødet i som man lad brune af! Når kødet er brunet helt af kommer man hele dåsen med hakke tomater i. lad det komme op og koge og lad retten stå og små simmer, i mens det passer sig selv skær man peberfrugten og den 1/2 agurk ud i små stykker som man så kommer i gryden. lad det nu simmer indtil grønsager er lidt bløde! Der efter er det bare at sætte sig og spise!

Spis evt. vilderis til som man koge samtlige med gryderetten!





karakterer:
Opskriften er vist 22422 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-09 09:55:08
Svits chilien sammen med løgene, ellers bliver retten for stærk.

  -   2012-10-25 16:26:43
Chilien som skal bruges,skal den steges i starten eller simres i slutningen. Hvornår skal chilien bruges ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Lad evt vær med at komme chili i så er den egen til alle personer. og husk at smage til med salt og peber! Ved mere en to pesoner huske at bruge mere kød og daser hakke tomater!

  -   2005-01-01 01:01:01
chilie hakker man ud og kommer i med grønsager