Gryderet med chili
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : frumad Indsendt : Red : |
|
|
Man starter med at hakket løget,
så kommer man margarine i en gryde som man lade smelte hvor efter man kommer det hakket løg og kødet i som man lad brune af! Når kødet er brunet helt af kommer man hele dåsen med hakke tomater i. lad det komme op og koge og lad retten stå og små simmer, i mens det passer sig selv skær man peberfrugten og den 1/2 agurk ud i små stykker som man så kommer i gryden. lad det nu simmer indtil grønsager er lidt bløde! Der efter er det bare at sætte sig og spise!
Spis evt. vilderis til som man koge samtlige med gryderetten! |
|
Opskriften er vist 22419 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer TK - 2013-04-09 09:55:08 Svits chilien sammen med løgene, ellers bliver retten for stærk. Carsten - 2012-10-25 16:26:43 Chilien som skal bruges,skal den steges i starten eller simres i slutningen. Hvornår skal chilien bruges ? frumad - 2005-01-01 01:01:01 Lad evt vær med at komme chili i så er den egen til alle personer. og husk at smage til med salt og peber! Ved mere en to pesoner huske at bruge mere kød og daser hakke tomater! frumad - 2005-01-01 01:01:01 chilie hakker man ud og kommer i med grønsager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne