Pastagratin med pesto
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen koges indtil den er næsten nok og stilles til afdrypning.
Imens gennemsteges kyllingestrimlerne på en tør pande. De tages af panden og baconen steges sprødt og lægges på fedtsugende papir.
Til sidst blander man pesto, æg og kaffefløde sammen. Og forårsløgene skæres i ringe.
Det hele kommes i et ildfast fad og osten drysses over.
Kommes i en ovn forvarmet til 200 grader i ca 30 min.
Serveres med flutes og/eller en gang salat.
|
|
Opskriften er vist 14224 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer amalie & maria - 2005-01-01 01:01:01 har tror man at man skal ha' noget der minder om konsistensen fra blomkålsgratin ell lign og så får man en gigantisk omelet!... pestoen kan ikke smages så spar endelig på den men ned kom den da alligevel.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne