Pastagratin med pesto

Pastagratin med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Sandra

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kyllingefilet i strimler
200 g.bacon
250 g.penne eller skruer
3 æg
2.5 dl.kaffefløde
150 g.revet ost - gerne med lidt smag
1.5-2 tsk.grøn pesto
2-3 forårsløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges indtil den er næsten nok og stilles til afdrypning. Imens gennemsteges kyllingestrimlerne på en tør pande. De tages af panden og baconen steges sprødt og lægges på fedtsugende papir. Til sidst blander man pesto, æg og kaffefløde sammen. Og forårsløgene skæres i ringe. Det hele kommes i et ildfast fad og osten drysses over. Kommes i en ovn forvarmet til 200 grader i ca 30 min. Serveres med flutes og/eller en gang salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14250 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
har tror man at man skal ha' noget der minder om konsistensen fra blomkålsgratin ell lign og så får man en gigantisk omelet!... pestoen kan ikke smages så spar endelig på den men ned kom den da alligevel..