Grillet laks med sauce tatare
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Lav den kolde sauce, den har godt af at trække koldt 1 time. Kom kapers, skyllet persille, estragon og ansjoser i en blender og hak det fint, eller hak det meget fint med en kniv. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og vend det hakkede i. Smag til med citronsaft. Ansjoserne er salte, så krydderier skulle ikke være nødvendige. Saucen kan opbevares 3-4 dage i køleskab. Rens lakseskiverne og dup dem tørre. Grill (bedst i fiskerist) eller steg dem på panden med ganske lidt fedtstof. Krydr med salt og evt. peber. server fisken varm med tilbehør og den kolde sauce.
|
|
Opskriften er vist 16959 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne