Grillet laks med sauce tatare

Grillet laks med sauce tatare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksesteaks
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 spsk.mayonnaise
2 spsk.creme fraiche 18%
3 ansjoser
2 spsk.kapers
1 bdt.persille
1-2 stilkefriske estragonblade (kan udelades brug evt. lidt tørret)
1-2 citroner saft heraf
 
 Tilbehør:
 små kartofler
 grøntsager
 
Opskrift:
Lav den kolde sauce, den har godt af at trække koldt 1 time. Kom kapers, skyllet persille, estragon og ansjoser i en blender og hak det fint, eller hak det meget fint med en kniv. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og vend det hakkede i. Smag til med citronsaft. Ansjoserne er salte, så krydderier skulle ikke være nødvendige. Saucen kan opbevares 3-4 dage i køleskab. Rens lakseskiverne og dup dem tørre. Grill (bedst i fiskerist) eller steg dem på panden med ganske lidt fedtstof. Krydr med salt og evt. peber. server fisken varm med tilbehør og den kolde sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 16959 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu