Laks i kokosmælk med agurker og kinakål
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Kom kokosmælken i en sauterpande sammen med hvidløg og chili. Lad den koge sammen til den så småt begynder at tykne.
Tør laksen godt af i køkkenrulle og læg den ned i kokosmælken, hvor den dampes mør, ca. 12 minutter. Den kan evt. vendes halvvejs. Snit kålen i strimler og den udkernede agurk i 1 cm skrå skiver. Opvarm lidt olie på en anden pande eller i en wok og lynsteg begge dele til de netop begynder at tage farve, kun ca. 3 minutter. Der krydres med chili og soya. Serveres med kogte basmati-ris eller ægnudler. Tips: Den sarte smag af laks passer så fint med den aromatiske kokosmælk. Den klassiske kokosmælk har en temmelig høj fedtprocent, men kan kan købe kokosmælk light, som faktisk er udmærket. |
|
Opskriften er vist 14880 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne