Lakse steak med ristede peberfrugter
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne bages, peberfrugterne strimles. Laksen og grillen pensles med olivenolie
Laksen grilles ved direkte varme i ca. 2-3 min. på hver side og flyttes over til indirekte varme og grilles færdig med låg på i ca. 15 min. Toppen skæres af de færdigbagte kartofler, udhules og røres sammen med smør og creamfreche, de hakkede purløg og salt og peber, kommes tilbage i kartoffelskallen, drysses med lidt parmesanost og bages ved høj varme i ca.10-15min.
Peberfrugterne ristes på en pande med lidt sesamolie og finthakket hvidløg.
Laksen anrettes med peberfrugterne og den bagte kartoffel.
Sauce Hollandaise
Tips: Dobbeltbagt bagekartoffel med urter, serveret med en sauce Hollandaise |
|
Opskriften er vist 15684 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne