Laksesteak med flødespinat og dildtoast
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Dryp laksestykkerne med citronsaft, drys dem med salt og peber og lad dem hvile lidt. Steg dem derpå i ca. 3 minutter på hver side i smør/olie på en alm. pande eller på en oliepenslet grillpande.
Flødespinat: Lad spinaten tø op i en si. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør mel i og spæd med fløde under omrøring. Tilsæt spinaten og lad blandingen simre i et par minutter. Smag til med muskat, salt og peber og server spinaten til de nystegte laksesteaks. Giv tynde brødskiver til, der er penslet med olie og drysset med dild og ristet gyldne i ovnen. |
|
Opskriften er vist 14542 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne