Laksesteak med flødespinat og dildtoast

Laksesteak med flødespinat og dildtoast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykker laksefilet a 200 g
 citronsaft
 salt
 peber
 lidtsmør/olie til stegning
 
 Flødespinat:
500-600 g.helbladet spinat (frost)
1 stor spsk. smør
1 stor spsk. hvedemel
2 dl.fløde
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Tynde skiver hvidt brød
 olie
 friskhakket dild
 
Opskrift:
Dryp laksestykkerne med citronsaft, drys dem med salt og peber og lad dem hvile lidt. Steg dem derpå i ca. 3 minutter på hver side i smør/olie på en alm. pande eller på en oliepenslet grillpande.

Flødespinat:
Lad spinaten tø op i en si. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør mel i og spæd med fløde under omrøring. Tilsæt spinaten og lad blandingen simre i et par minutter. Smag til med muskat, salt og peber og server spinaten til de nystegte laksesteaks. Giv tynde brødskiver til, der er penslet med olie og drysset med dild og ristet gyldne i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 14510 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu