Laksesteak med citronsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Laksekoteletterne lægges i et ovnfast fad. Citronsaft, -skal, presset hvidløg, hakket persille, paprika og bouillon piskes sammen i en skål. Blandingen hældes over laksen.
Fadet dækkes med alufolie og stilles midt i en 200 grader varm ovn i 20 min. Væden fra laksen hældes i en gryde og bringes i kog. Mascarpone røres i. Mælk og maizena piskes sammen og tilsættes saucen. Saucen koges godt i gennem i 3 min. og smages til med salt, sukker og peber, hvorefter den hældes over laksestykkerne. Broccolien plukkes i mindre buketter og koges i 3-4 min i letsaltet vand. Appelsinerne skrælles og skæres i skiver, der deles i 4 stykker. Broccoli og appelsin blandes i en skål. Serveres med ris, kogt efter anvisning på pakningen. |
|
Opskriften er vist 24442 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne