Laksesteak med citronsauce

Laksesteak med citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 lakssteak
1 spsk.citronsaft friskpresset
3 tsk.citronskal
2 fedhvidløg
0.5 bdt.persille
1 spsk.rosenpaprika
2 dl.grøntsagsbouillon
80 g.mascarpone (italiensk flødeost)
0.5 dl.letmælk
1 spsk.maizenamel
1.5 tsk.sukker
400 g.broccoli
2 appelsin
3 dl.ris parboiled
 
Opskrift:
Laksekoteletterne lægges i et ovnfast fad. Citronsaft, -skal, presset hvidløg, hakket persille, paprika og bouillon piskes sammen i en skål. Blandingen hældes over laksen.

Fadet dækkes med alufolie og stilles midt i en 200 grader varm ovn i 20 min. Væden fra laksen hældes i en gryde og bringes i kog. Mascarpone røres i.

Mælk og maizena piskes sammen og tilsættes saucen. Saucen koges godt i gennem i 3 min. og smages til med salt, sukker og peber, hvorefter den hældes over laksestykkerne.

Broccolien plukkes i mindre buketter og koges i 3-4 min i letsaltet vand.

Appelsinerne skrælles og skæres i skiver, der deles i 4 stykker. Broccoli og appelsin blandes i en skål.

Serveres med ris, kogt efter anvisning på pakningen.





karakterer:
Opskriften er vist 24486 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu