Laksesteak med grønt
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Kilde : Hjerteforeningen Indsendt : |
|
|
Krydr laksen med lidt salt og peber og pak hvert stykke ind i bagepapir. Bag laksen i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. afhængig af tykkelsen.
Skyl linserne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 min. til de er møre. Afdryp linserne og bland dem med finthakket hvidløg, citronskal og hakkede krydderurter.
Skær porrer og gulerødder i mindre stykker og svits dem i olien. Tilsæt lidt bouillon og lad dem simre ved svag varme til de er møre. Server grønsagerne til laksen sammen med linserne.
Spis evt. også brød til.
Tips: Linser kan erstattes af ris eller bulgur. Bulgur spises meget i Nordafrika og Mellemøsten og er hvedekorn der er kogt, tørret, afskallet og malet groft. Smager i øvrigt dejligt. |
|
Opskriften er vist 14703 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne