Laksesteaks med birkes og svampestuvning
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Laksesteaks:
Tænd ovnen på 200° (varmluft 180°). læg laksen på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys laksen med salt, peber og birkes og bag den i 15 min. Svampestuvning: Skær champignonerne i kvarter eller i tykke skiver og skær andre typer svampe i mindre stykker. Varm olien op i en gryde eller på en stor pande og rist svampene heri. Tilsæt vand og lad dem koge op. Udrør majsstivelsen i fløden og kom jævningen i gryden under omrøring. Kog stuvningen i et par minutter, til saucen ligger tykt omkring svampene. Smag til med salt, peber og timian og anret svampestuvningen på et stort fad. Læg de færdigstegte laksesteaks ovenpå og server retten med kogte kartofler, godt brød og evt. en skål salat. |
|
Opskriften er vist 9935 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2009-08-31 18:21:12 Herlig opskrift, men saucen skal lige have en anelse farve. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne