Laksesteaks med broccolisalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Læg laksefileterne i et ildfast fad og hæld lidt friskpresset citronsaft over. Hvidløget snittes fint og drysses over fisken sammen med lidt salt og peber efter behag. Hæld til sidst ca. 1 cm vand i fadet, og sæt det i ovnen på midterste rille i 20-25 min. ved 220 grader.
Salat og rødløg snittes. Tomaterne skæres i både og aspargeserne skæres lidt skråt i 2-3 cm lange stykker. Broccolien deles i små buketter og blanceres i 1 minut inden de blandes i salaten. Til sidst ristes pinjekernerne på en tør pande, og hældes over salaten som pynt. |
|
Opskriften er vist 17366 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne